Ana Sayfa Dernek İletişim Site Haritası
 

2015 Yılı Kuramsal Sınav Sonuçları

Değerli Meslektaşlarım,

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Yeterlik Kurulu  Sınav Komisyonu Tarafından düzenlenen 2015 yılı kuramsal sınavınının sonuçları sınav başvuru sistemi üzerinden gönderildi. 

Sınav sonuç belgesi ulaşan meslektaşlarımızın, bu belgeyi bu yıl içinde yapılacak olan uygulama sınavında kullanılmak üzere saklamaları önerilir. Uygulama sınavına katılma durumlarını öğrenmek amacıyla tüm meslektaşlarımızın sitemizi ziyaret etmeleri ve yönetmeliğimizin ilgili bölümlerini bu yönde  değerlendirmeleri önerilir. 

Sınavın gerçekleştirilmesinde çok yoğun emek sarf eden sınav komisyonunun değerli üyelerine, Yeterlik Yürütme Kurulu başkanı ve üyelerine, Deneğimizin başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Asıl teşekkürü ise, bu sınav süreçlerine katılarak destek veren ve ülkemizde mesleğimizin sahip olduğu değerleri daha da yükseltmek çabası içinde olan siz sayın meslektaşlarımız hak etmektedir. Ayrıca sorular hakkında düşüncelerini paylaşan meslektaşlarımız bu süreci daha da güçlü kılmıştır.

Daha iyiye ve  ileriye hep beraber ilerlemek dileğiyle

Saygılar sunarım 

Prof. Dr. M. Cenk Ecevit

Sınav Komisyon Başkanı

 
LookUs & Online Makale